Síoktatók biztosítása
Remélhetőleg a síszezon idén sem marad el, arra viszont fel kell készülni, hogy mint minden, egy családi vagy baráti síelés is másképp fog zajlani, mint a korábbi években. De síoktatókra és az ő biztosításukra továbbra is szükség lesz!
Az Eurorisk speciális csoportok biztosítási igényeit is kiszolgálja, az egyik online megoldást kínáló fejlesztésünk a Síoktatók Magyarországi Szövetsége részére készült honlap, amelyen a Szövetség tagjai köthetik meg biztosításukat. Az Union Biztosító közreműködésével készült termék speciális kockázatokra is fedezetet nyújt a síoktatók részére, és egyaránt tartalmaz klasszikus utasbiztosítási elemeket, valamint egy síoktatói szakmai felelősségbiztosítást. A termék két változatban érhető el (SMSZ Piros csomag, SMSZ Fekete csomag), amelyek a különböző szolgáltatások kártérítési limitjeiben térnek el egymástól, a Piros csomag alacsonyabb, a Fekete csomag magasabb limiteket tartalmaz.
A honlapon kialakított online folyamat a bankkártyás fizetéssel kiegészítve megkönnyíti és meggyorsítja a biztosítás megkötését és ami a jelenlegi helyzetben a legfontosabb, személyes érintkezés nélkül oldható meg.
Balesetmentes síelést kívánunk mindenkinek!
 
A síoktatók részére kínált biztosítás elérhetősége: https://sioktatobiztositas.hu/

Ha nem síoktatóként síel, ne felejtsen el utasbiztosítást kötni: 


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft